26 februari 2018

Fujifilm Roadshow in Utrecht

De FUJIFILM Roadshow is in Nederland aangekomen; 11 maart vindt van 10.00 tot 18.00 uur de FUJIFILM EXPERIENCE 2018 plaats in DeFabrique in Utrecht. Het event is gratis toegankelijk voor publiek. Voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie, is dit het event om te bezoeken. Gerenommeerde fotografen geven een kijkje in hun keuken, er zijn camera’s en objectieven om zelf uit te proberen, workshops van professionele fotografen en live fotoshoots. Tijdens het evenement staan de FUJIFILM X Serie en het FUJIFILM GFX Medium Format Systeem centraal.

Kijkje in de keuken
Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er aan toe gaat op een grote commerciële fotoshoot? Tijdens het event is er alle kans om een uitgebreid kijkje in de keuken te nemen bij Ferry Knijn die samen met zijn team (licht- en fotoassistenten, MUA, hairstyliste, art director, designer, modellen, runner, etc.) een echte commerciële productie in opdracht van een klant uitvoert.
Verder geven onder meer Eugen Kamenew (expeditie fotograaf), Inge Hondebrink (prijswinnend fotograaf gedreven door de verhalen van mensen) en Stefan Finger (freelance fotojournalist voor bijvoorbeeld de Frankfurter Algemeine Zeitung) een lezing op de dag zelf.

Van natuurfotografie tot 360 graden fotografie
Door de dag heen staan er diverse workshops op het programma. Op het gebied van natuurfotografie is het prijswinnend fotograaf Marcel van Balkom die de workshop verzorgt, waar fulltime beroepsfotograaf Martin Hogeboom zal inspireren op het gebied van reclame-, portret- en modefotografie. Jacques Yasemin, gespecialiseerd in het maken van 360 graden fotografie en hoogtefotografie neemt ook een boeiende workshop voor zijn rekening.

Ga voor meer informatie en het gehele programma naar www.fujifilm-experience.nl

Aanmelden voor de FUJIFILM EXPERIENCE kan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten